вівторок, 18 березня 2014 р.

Мандрівка миргородськими вулицями





Будь-який населений пункт, великий чи малий,- це своєрідний живий організм, який має своє народження, період становлення, розквіту, а часом і занепаду. Його вулиці, провулки, бульвари, сквери, майдани, парки – складові цього конгломерату. Про історію вулиць Миргорода  йшлося під час проведення краєзнавчої години для студентів-діловодів Миргородського художньо-промислового коледжу імені М.В.Гоголя. Захід підготовлено викладачем коледжу Оленою Олександрівною Забродою спільно з працівниками Миргородської центральної районної бібліотеки. Цікава мандрівка  вулицями міста відбулася 18 березня 2014 року в бібліотеці навчального закладу.


         Ведучі заходу, Перетятько Альона і Стеценко Юлія, розпочали годину декламацією філософського вірша Г.Сковороди, де виведено образ Мир-города.
Велику зацікавленість у юнаків і дівчат викликав перегляд  слайдів з фотографіями старого міста. 

Провідний бібліотекар відділу обслуговування ЦРБ  Людмила Ігольніцина запропонувала молодим людям здійснити захоплюючу прогулянку по гоголівських місцях Миргорода.
Багато нового про найбільші вулиці міста студенти дізналися із  повідомлень своїх однокурсниць Олени Опришко, Олени Рядненко, Тетяни Куліш, Тетяни Колодної та Олександри Скачкової. 

Заключним акордом прозвучала в запису пісня про Миргород  і презентація його  зображень. 
Миргород унікальне місто. В ньому поєднано все: і цілюща вода, що лікує від недугу, і мальовничі краєвиди, якими неможливо налюбуватися, і історичне минуле, про яке не слід забувати молодому поколінню, і чудові, працьовиті люди.

         Миргород  завжди чекає і гостинно зустрічає своїх гостей, бо є справжньою перлиною України.

                              Людмила Ігольніцина ,  провідний  бібліотекар
                              відділу обслуговування центральної районної бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.