понеділок, 23 вересня 2013 р.

Краса осінньої поезії




Осінь… Улюблена пора багатьох поетів. Чому? Мабуть, тому,що приваблює своєю мінливістю і буянням барв, балує щедрістю, багатством і теплом. Мабуть,тому,що спонукає до роздумів про сенс людського існування. А можливо тому, що надихає на створення нових віршів. В цьому переконалися користувачі Миргородської центральної районної бібліотеки, які завітали до читальної зали 20 вересня 2013 року. Тут відбулася зустріч з полтавськими поетами Галиною Вовченко, Юлією Горюн, Наталією Дорогавцевою, Марією Лагодою, Миколою Максимовим і членом Спілки письменників України Іваном Нечитайлом.





 І назва зустрічі говорила за  себе «Мене осінній смуток не огорне», протягом години присутні насолоджувалися палітрою  осінніх поетичних замальовок гостей. Яскравим музичним доповненням прозвучали романси у виконанні Віри Мочани. 


Вела програму талановита поетеса , член Спілки літераторів Полтавщини Галина Василівна Вовченко. Вона представляла і надавала слово кожному учаснику заходу, а в кінці поети подарували в фонд районної бібліотеки свої книги.

 Зі словами вдячності майстрам слова виступила директор центральної бібліотеки Ніна Бер᾽якіна.
         За вікном було пасмурно, накрапав дощик. Але в залі панували тепло , затишок і краса поетичного слова.

  Людмила Ігольніцина , провідний бібліотекар центральної районної бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.