понеділок, 15 лютого 2021 р.

Книги подаровані з любов’ю

 


День 14 лютого, безумовно, відомий, перш за все, як День святого Валентина або День усіх закоханих. Однак, росте число людей, які знають ще про одне свято, що відзначається в цей день. Щорічно, починаючи з 2012 року, 14 лютого відзначається Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day) – одне з наймолодших свят у календарі, яке стало міжнародним не тільки по причині своєї глобальної суті, а й тому, що корінням своїми воно вийшло з народу, ініціатива його появи належить одній звичайній людині - американці Еммі Бродмур – засновниці сайту дитячої книги в США.              Вважається, що у цей день мають об’єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.

            Як відсвяткували цей день бібліотеки Миргородської міської територіальної громади ?

            Так, користувачі Петрівцівської сільської бібліотеки  продовжили гарну традицію читачів, завдяки якій поповнюється та оновлюється фонд сільської бібліотеки. Цього дня користувачі дарували свої улюблені книги , приєдналися до акції «Прочитав – передай іншому». Користуючись нагодою, бібліотекар Віталіна Кропивна від імені своїх читачів  висловлює щиру подяку активному читачеві -  Шовкопляс Ользі Вікторівній, яка не тільки багато читає, а й часто дарує книги бібліотеці. Надіємось, що кожна подарована книга знайде свого читача.


            Щиру вдячність висловлюють бібліотекар Кибинської сільської бібліотеки Надія Глушко своїм користувачам , які  подарували не лише книги, що стануть частиною книжкового фонду бібліотеки , а й частиночку свого тепла.





            Традиційно відзначають це свято Єрківська, Шахворостівська, Біликівська, Слобідська сільські бібліотеки.

            Шановні користувачі та жителі Миргородщини, шанувальники книги  давайте приєднаємося до безстрокової акції "Подаруй книгу бібліотеці". Подаровані вами книги стануть доступні нашим читачам!

Тож звертаємось до Вас з проханням, якщо маєте вдома книги, які вже прочитали і не користуєтесь ними – підпишіть їх гарними побажаннями і подаруйте їх бібліотеці свого села! Я  впевнена, якщо цю добру справу зробить кожен, багатшим стане наш бібліотечний фонд, а подаровані книги прочитають інші! Усі книги будуть виставлені на виставках у бібліотеках. Приєднуйтесь! Добрі справи робити приємно! 

            Колектив бібліотеки буде щиро вдячний дарувальникам, адже Ваша увага до бібліотеки радує та  надихає нас!

Ніна Бер’якіна, заступник директора публічної бібліотеки ім.Д. Гурамішвілі

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.