понеділок, 15 лютого 2021 р.

Любов дає нам силу і життя

 


До самого романтичного свята року – Дня святого Валентина – бібліотеки Миргородської територіальної громади  презентували  цікаві книжкові виставки, оформили гарні фотозони, виготовили багато чудових  валентинок.  Адже саме День святого Валентина-це свято романтики, кохання та ніжності. 14 лютого закохані висловлюють свої щирі почуття й обмінюються подарунками, влаштовують романтичні сюрпризи своїй другій половинці.

 До цього свята залюбки долучилися і бібліотеки Миргородської міської територіальної громади. Книжкову виставку - валентинку "Рядки написані любов'ю" влаштувала Слобідська сільська бібліотека. Поруч з книгами, знайшли своє місце вибрані вірші про кохання з книги "Вишнева повінь ". Ця книга - антологія сучасної жіночої поезії Полтавщини. Про кохання свої вірші писали Н.Баклай, О.Хало, Л.Овдієнко, Н.Харасайло, Г.Вовченко та чимало інших майстрів слова.


Якби там не було, а кохання існує стільки, скільки існують люди і займає головне місце у їхньому житті Саме з нагоди дня Валентина  запросила до себе користувачів на гостинну  Єрківська сільська бібліотека на побачення з книгою. До уваги читачів представлена виставка - інсталяція «Ти без мене – не ти ! Я без тебе – не я!», яка дозволила присутнім  познайомитись з самими красивими історіями кохання. Залюбки користувачі фотографувалися біля виставки, навіть сімейні пари робили фото напам’ять біля книжкових новинок про кохання.





Книжкові виставки - це своєрідні візитні картки кожної бібліотеки, ось такою візитною карткою на день любові стала виставка – зізнання «Острів кохання», що приготувала для своїх користувачів Шахворостівська сільська бібліотека



14 лютого закохані висловлюють свої щирі почуття й обмінюються подарунками, виготовляють валентинки , влаштовують романтичні сюрпризи своїй другій половинці. Майстер-клас по виготовленню романтичних  сердечок  провела для своїх користувачів Біликівська сільська бібліотека, також читачі познайомилися з тематичною виставкою «Любов немає віку».



 

Акцію «Валентинка читацьких симпатій» провела Кибинська сільська бібліотека також користувачі бібліотеки мали можливість перечитати класичну літературу та сучасну прозу про кохання, ознайомилися з літературними пам'ятками, створеними з великої любові, зокрема з любовною лірикою українських і зарубіжних поетів. Також дізналися, як любили та переживали палке, а іноді й трагічне почуття кохання видатні люди. Вся література була представлена на книжковій виставці «Ти без мене – не ти ! Я без тебе – не я!». Юнаки та дівчата з задоволенням фотографувалися біля виставки.




Надзвичайний, святковий настрій панував на День кохання  у Гаркушинській сільській бібліотеці. І це не дивно, адже в храмі книги з цього дня оселилася любов! Доторкнутися до вічної теми кохання запропонувала бібліотекар Віра Глеба представивши літературу про кохання на виставці - зізнання "Кохання чарівні сторінки". Кохання буває різним, але воно сповнює надією і романтикою серця всіх людей. 


Бібліотекарі з великою любов’ю підбирали для користувачів цікаві і захоплюючі  книги зі своїх фондів, оформляли фотозони, проводили акції та майстер-класи. Бібліотекарі працюють кожного дня, щоб життя ставало радіснішим і приємнішим. Як говорив М. Ганді: "Де є любов, там є життя".

Запрошуємо завітати до наших бібліотек, та отримати ту книгу, яка чекає саме на Вас!

 Ніна Бер’якіна, заступник директора публічної біблотеки ім. Д.Гурамішвілі Миргородської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.