четвер, 25 лютого 2021 р.

Методичний десант

 


З метою ознайомлення та рекомендацій у практику роботи бібліотек на місцях, 24 лютого 2021 року відбулася наступна виїзна зустріч директора публічної бібліотеки ім. Давида Гурамішвілі Ганни Мірошниченко та провідного методиста публічної бібліотеки ім. Давида Гурамішвілі  Наталії Семенюти в Єрківську сільську бібліотеку відділу публічної бібліотеки ім. Давида Гурамішвілі – бібліотекар Людмила Роменська.

Сільська бібліотека була і залишається острівцем збереження національної культури, народних традицій і звичаїв, історії свого села. Вона є територією духовності знань, помічником в освіті, професійному становленні, організації дозвілля. Все залежить від особистості фахівця, його бажання працювати творчо, змінити роботу бібліотеки на краще. Підтверджує це своєю роботою бібліотекар Єрківської сільської бібліотеки Людмила Роменська. Людина виняткової працьовитості, творчого пошуку, високого професіоналізму, яка здатна вкладати душу в улюблену справу.

З Людмилою Борисівною обговорили проблеми бібліотеки, обмінялися досвідом та визначили нагальні питання.


Ми побачили: виставки, вироби користувачів бібліотеки, дитячі малюнки, експозиції з квітів, вишивка, яскраво оформлені тематичні полиці – все це робить бібліотеку більш зрозумілою та привабливою для користувачів.







А ізюминкою цієї бібліотеки є народознавча кімната. В ній зібрані речі старого ужитку.  Все в кімнаті зроблено зі смаком, все розставлено до ладу.





 

Наталія Семенюта , провідний методист публічної бібліотеки ім. Д. Гурамішвілі

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.