четвер, 11 лютого 2021 р.

Бібліотека: час змін, час дій

 




З 2021 року бібліотеки Миргородщини працюють в нових незвичних умовах – в умовах об’єднаних територіальних громад, тому з ініціативи відділу культури Миргородської міської ради, сьогодні 11 лютого , була проведена ділова зустріч з працівниками сільських бібліотек, які стали невід’ємною часткою Миргородської міської територіальної громади.  Відкрила зустріч директор публічної бібліотеки ім. Д. Гурамішвілі   Анна Мірошниченко. Вона познайомила працівників бібліотек з конкурсами та проектами , які бібліотека буде втілювати в практику роботи протягом року. Звернула увагу на впровадження інновацій ,згуртування громадськості  навколо бібліотечної роботи

 З метою допомоги бібліотекам в раціональній організації та підтримки нормативно – правових актів заступник директора публічної бібліотеки Ніна Бер’якіна зосередила увагу бібліотекарів на основних нормативно – правових документах, які регламентують діяльність сільських бібліотек.  Працівники бібліотек взяли активну участь у анкетному опитуванні «Лідер з бібліотеки».



Провідний бібліотекар публічної бібліотеки Ольга Солоха  ознайомила бібліотекарів з веденням  сумарної та інвентарної книг в нових умовах праці.



Інструктор з протипожежної профілактики та фахівець з охорони праці Олександр Туголуков  провів з працівниками первинний інструктаж  з техніки безпеки у бібліотеці.

Працівники бібліотеки  продовжать і в цьому році реалізацію найголовніших державних завдань, працюватимуть у руслі своєї місії – накопичення фондів інформації їх збереження  та надання своїх ресурсів у користування громаді.

Ніна Бер’якіна, заступник директора публічної бібліотеки ім. Д. Гурамішвілі Миргородської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.