вівторок, 20 серпня 2013 р.

ПРОВЕДЕНО СЕМІНАР ДЛЯ БЕЗРОБІТНИХ ГРОМАДЯН МИРГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ




День незалежності України - головне державне свято, що відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України,  яке прийнято вважати датою утворення держави Україна в її сучасному вигляді.  Відзначення Дня Прапора та Дня незалежності України відтворює загальнодержавну ідею і духовне оновлення, сприяє подальшому утвердженню патріотизму, надихає на добрі справи задля розбудови нашої України.
20 серпня 2013 року  Миргородською центральною районною бібліотекою спільно з Миргородським міськрайонним центром зайнятості проведено   семінар для безробітних громадян Миргородського району.
З вступним словом до присутніх звернувся начальник відділу активної підтримки безробітніх Миргородського центру зайнятості Ю.А.Чухій.

Провідними бібліотекарями відділу обслуговування  Миргородської центральної районного бібліотеки Л.А.Ігольніциною та С.Л.Ісаєвою підготовлено і проведено бесіди: «Блакить і золото у прапорі злились», «Ти воскресни,моя Україно, в своїм блиску і словом своїм».
Людмила Абросимівна розповіла про походження , традиції використання державної символіки, сьогодення національного прапора

  Світлана Леонідівна провела екскурс в історію становлення державної незалежності України.

 Присутні на семінарі отримали корисну інформацію і мають надію, що така зустріч не остання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.