вівторок, 21 травня 2013 р.

«В об’єктиві - Дитинство»


До Міжнародного дня захисту дітей.

«В об’єктиві - Дитинство»

         Наша земля щедра  на юні таланти. Декілька років поспіль за ініціативи управління культури Полтавської обласної державної адміністрації та Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім. Панаса Мирного проводяться обласні конкурси дитячої творчості, присвячені Міжнародному дню захисту дітей серед юних користувачів бібліотек області.
         Цього року оголошений конкурс був дещо незвичний. Спеціалістам бібліотек довелося серед дітей 12-15 років віднайти талановитих фотографів. І етап обласного конкурсу дитячих світлин «В об’єктиві - Дитинство» відбувся і в нас на Миргородщині. Він тривав з 10 квітня по 12 травня. В конкурсі взяли участь Комишнянська селищна та п’ять сільських  бібліотек. Вдалими перлинками своїх майстерно  виконаних світлин поділилися  Шелюг Валерія з Трудолюба; Назаренко Альона, Яценко Ірина, Чудан Анастасія, Кайдас Анатолій, Стрюк Антон з Кибинець;  Дерев’янко Аня, Петрунь Аня з Великих Сорочинець; Аббасова Саміра з Малинівки; Бабурнич Євгеній,  Онопрієнко Анастасія, Зуй Анастасія з Шахворостівки; Бородавка Аліна, Бешта Станіслав,  Воловик Дмитро з Комишні; Щербак Валерія з Великої Обухівки; Стась Євген з Петрівець.
 З 34 дитячих світлин важко було вибрати чотири найцікавіші. Для участі у ІІ етапі обласного конкурсу «В об’єктиві – Дитинство» від Миргородського району відібрано і надіслано до обласної дитячої бібліотеки  роботи Шелюг Валерії, Щербак Валерії , Яценко Ірини та Дерев’янко Ані.
         Адміністрація ЦБС та районна бібліотека для дітей , які займалися популяризацією конкурсу в нашому районі, вирішили подарувати всім користувачам бібліотек Миргородщини та  шанувальникам мистецтва фотографії радісні миттєвості від споглядання 30 конкурсних світлин юних аматорів. Отож, завітайте до районної бібліотеки для дітей  та ознайомтеся з виставкою  «В об’єктиві – Дитинство». Гарний настрій гарантуємо. 

                          Валентина Зінченко – заступник директора Миргородської
                          централізованої бібліотечної системи.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.