суботу, 18 травня 2013 р.

СВЯТО ВЕСНИ І ДИТИНСТВА


У цьому році свій 25-річний ювілей відзначає Великосорочинська дитяча музична школа. Так співпало, що в рік  свого ювілею школа проходить і державну атестаційну експертизу початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання). На заході були присутні жителі села, які прийшли порадіти за успіхи музичної школи, підтримати її вихованців та викладацький колектив. З теплими і щирими словами до присутніх в залі звернувся голова Миргородської райдержадміністрації Волошко О. В.: «Державна атестація – серйозна і відповідальна річ, яка підтверджує професійну майстерність, як викладачів так і вихованців школи. Але 25 років за плечима школи пройшло не марно, є певні здобутки, перемоги та успіхи. А найголовніше те, що сільським дітям є куди піти після навчання в школі, є де навчитися музичної грамоти та майстерності, відпочити, розкрити свої таланти та здібності». Вітаючи колектив з ювілеєм ,Олександр Васильович вручив Почесні грамоти Миргородської районної державної адміністрації та Миргородської районної ради викладачам школи Алексєєвій О.М., Костенко К.Ю., Решітько О.В., Проценко В.О., Пономаренко Л.В., Явтушенко Н.В.
У своєму привітанні з нагоди ювілею школи директор обласного методичного кабінету навчальних закладів мистецтв та культури Богодиста Л.В. зазначила, що такі навчальні заклади дають дітям духовне збагачення, і як свідчить статистика, діти з мистецькою освітою не перебувають на обліку у правоохоронних органах. Також подякувала керівникам району, за підтримку закладу та сприянню розвитку його матеріально – технічної бази. За високі професійні досягнення та творчі здобутки Почесними грамотами Управління культури Полтавської обласної державної адміністрації нагороджено викладацький і учнівський колектив Великосорочинської дитячої музичної школи та керівника закладу Ажажу І.В.
Від імені громади села слова вітання із нагоди ювілею школи висловила і секретар Великосорочинської сільської ради Пазинич І.М.: «25 років тому в історії нашого села трапилася знакова подія, яка визначила його духовний розвиток – відкрилася  дитяча музична школа. Вітаючи з святом, хочеться побажати викладачам творчих успіхів, професійних злетів, а всі отримані знання в стінах цієї школи щоб знадобилися в житті її випускникам».
Керівник АОПП »Великосорочинське», депутат обласної ради Харченко М.І. подарував школі копіювальну техніку, і подякував колективу за творчу і плідну працю.
Теплі слова вітання сказала і начальник відділу культури та туризму Миргородської райдержадміністрації Халдай Н. В., подякувала викладацькому колективу школи за самовіданну працю, творчий ентузіазм, побажала нових творчих злетів і перемог та вручила грамоти відділу культури і туризму Миргородської райдержадміністрації викладачам Радченко І.Л., Кебці Л.І., Ковтун О.І. та прибиральниці службових приміщень Передерій Н.Б.
Для гостей та присутніх в залі односельців викладачі дитячої музичної школи та її вихованці подарували чудовий концерт де звучала музика, співи та запальні танці. Ведучою свята була Марина Гилюн.
Шановні колеги, від імені працівників закладів культури села прийміть щирі вітання з нагоди ювілею. Бажаємо Вам міцного здоров’я, родинного затишку і всіх благ, з роси Вам та води.

Валентина Дерев’янко - бібліотекар
Великосорочинської бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.