пʼятницю, 31 травня 2013 р.

Щасливе дитинство



Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Діти - наша радість і наше майбутнє, наш найцінніший скарб. Саме в цей день кожен повинен подивитися на дітей, які поруч, зробити для них свято, зігріти теплом і любов’ю кожне дитяче серце. І тоді наші діти виростуть достойними людьми та стануть нашою гордістю і гордістю своєї Батьківщини.   
Спеціалісти Миргородської районної бібліотеки для дітей постійно докладають максимум зусиль для того, щоб перетворити свою бібліотеку в Прекрасну країну дитинства. Ми гостинно розкриваємо двері для всіх допитливих дітлахів Миргородщини.
Серед перших літніх відвідувачів -  першокласники Миргородської ЗОШ №1 І-ІІІ ст. Вони із задоволенням читають у затишній читальній залі цікаві книги та улюблені журнали після екскурсії  - першого знайомства з бібліотекою - та мандрівки сторінками книжки «Знай свої права, дитино».
Інтернет-центр бібліотеки – віконце у світ невідомого і незвіданого. Привітні бібліотекарі, вільний доступ до мережі Інтернет та цікаві книжки – це можливість кожному користувачеві цікаво і змістовно провести літній час у бібліотеці. То ж доброго вам, здоров’я, сонячних, безхмарних днів та вдалого відпочинку влітку, дорогі хлопчики та дівчатка!  А районна бібліотека для дітей завжди чекає на Вас!
За матеріалами  Миргородської районної бібліотеки для дітей.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.