четвер, 16 лютого 2017 р.

Зустріч у Міжнародний день книгодарування





14 лютого, в день Міжнародного дарування книжок, учні 2 класу Трудолюбівської  ЗОШ І-ІІІ ст. (класовод Світлана Онопрієнко) зробили ще один крок у світ книги. Діти з першого класу співпрацюють з бібліотекарем Шахворостівської сільської бібліотеки вони із захопленням читають книги та журнали, відгадують ребуси, загадки, кросворди, беруть участь у вікторинах, які готує бібліотекар.
Маленькі школярі ростуть творчими умільцями, вони люблять малювати, виготовляти аплікації, робити поробки з пластиліну. Тож у день книгодарування діти прийшли в бібліотеку не з порожніми руками, а з добіркою своїх улюблених книжок та поробок. Їх вони і подарували бібліотеці. Книги займуть чільне місце на полицях книжкових стелажів, а поробки - в куточку дитячої творчості.

Бібліотекар підготувала до свята цікаву інформацію про те, як книжка прийшла до людей, а потім діти пригадали правила користування книгами. Далі на них чекали цікаві загадки,  ігри «Продовж прислів’я», «Продовж назву казки», участь у вікторині «Казковими стежками», пазли за сюжетами улюблених казок. Учні мали змогу показати свої здібності у виразному читанні віршів про книгу та мову і спробувати свої сили в складанні віршів. Інтригою зустрічі було розгадування таємниці «Чорної скриньки».

На завершення свята другокласники отримали домашнє завдання - розгадати ребус. А школярі, в свою чергу, пообіцяли  і надалі бути активними читачами, любити, берегти і шанувати книгу.

Наталія Шовкопляс бібліотекар І категорії Шахворостівської сільської бібліотеки,
Світлана Онопрієнко, класовод 2 класу Трудолюбівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.