середу, 1 лютого 2017 р.

Місце зустрічі – БІБЛІОТЕКА




У сучасному світі відбуваються колосальні зміни, які стосуються абсолютно всього - науки, культури, техніки. Світ повністю охоплений комп'ютерними технологіями. Змінюються підходи до навчання, отримання інформації. А всім добре відомо, що центрами інформації завжди були і залишаються бібліотеки.
             І звичайно ж , Миргородська центральна районна бібліотека, є культурним та інформаційним центром міста та району. Прекрасний книжковий фонд, в як
ому присутні, як раритетні видання, так і твори сучасних письменників, користується величезною популярністю у наших відвідувачів. А фонд періодичних видань, особливо районний і міських газет, зібраних з дуже далеких часів - справжнє джерело для краєзнавців.
          Колосально розширило можливості впровадження комп'ютерних технологій в роботу бібліотеки! Це і можливість спілкуватися по Скайпу, і замовлення залізничних квитків онлайн, і друк документів, ксерокопіювання і багато, багато іншого. Читальний зал завжди переповнений користувачами. А яка затишна обстановка! Нові вікна, меблі, жалюзі, проектор для мультімедійного екрану! До речі, все це ми отримали завдяки піклуванню голов
и РДА Коваленка Юрія  Миколайовича. Зі смаком оформлені книжкові виставки, завжди доброзичливі бібліотекарі – все створює неповторну атмосферу затишку і комфорту.  
З 2016 року в нашій бібліотеці успішно діє клуб любителів шахів. Можна сказати, що він виник спонтанно. Спершу це було лише дві особи. Вже досить дорослі люди, в будь-яку погоду приходили до нас грати в шахи. Гаряче обговорювали свої ходи, раділи перемозі і засмучувалися з поразок. Вони своїм ентузіазмом заразили і нашу молодь, яка постійно мешкає в нашому читальному залі. Молоді хлопці з цікавістю спостерігали за ходом гри, а частенько і самі складали партію своїм старшим товаришам. За допомогою мультімедіа є  можливість  знайомитись з кращою  шаховою  грою чемпіонів світу,  та навчатися у професіоналів. Також в нашій бібліотеці можна взяти і навчальну літературу  з шахової гри.  
 Наш шаховий клуб постійно поповнюється новими членами, але кістяк його незмінний - це його батьки засновники, тимчасово переселені особи  з Луганська – Мочалін Олег Олександрович і Деркач Петро Сидорович.
  

 Двері Миргородської районної бібліотеки завжди відкриті для відвідувачів, а наш шаховий клуб з радістю чекає поповнення в свої ряди! Чекаємо на Вас щоденно, з 9годин до 18 годин, окрім понеділка.
Ласкаво просимо!
Маргарита Каймакова , бібліограф І категорії центральної районної бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.