понеділок, 19 листопада 2018 р.

Обмін досвідом

   

  14 листопада в Попівській ЗОШ І-ІІІст. відбувся семінар- практикум шкільних бібліотекарів. Тема: "Розвиток професійної компетентності шкільних бібліотекарів в умовах впровадження сучасних іноваційних технологій."  Семінар розпочався у шкільній бібліотеці, де працівників шкільних бібліотек району вітали учні вокального гуртка "Дзвіночок" під керівництвом музикального керівника Мірніченка Олексія.

.      Шкільний бібліотекар Боюнець Катерина розповіла учасникам семінару про впрвадження УДК в роботу шкільних  бібліотек. Заступник директора з виховної роботи - Мірніченко Наталія та Боюнець Катерина разом з учнями підготували виховний захід "Ми діти козацького роду."
Бібліотекар Трудолюбівської ЗОШ І-ІІІ ст. - Кульченко Олена провела майстер клас по БУК карвингу ( це слово англійське і переводиться, як різьба по книзі). Вона розповіла і показала, що можна зробити з списаних книг, щоб дати їм друге життя.




Про облік підручників за аналітико-статистичними таблицями  обліку  ознайомила методист відділу освіти Миргродської РДА -  Омельченко Людмила.
В рамках тісної співпраці сільського бібліотекаря з Попівською ЗОШ, мене запросили на семінар. А також працівники шкільних бібліотек району відвідали Попівську сільську бібліотеку-філіал, де познайомились з книжковими втставками, переглядами літератури, тематичними поличками та фото стендами.


Я вдячна адміністрації школи та організаторам за запрошення. Вдалося поспілкуватися та обмінятися досвідом з колегами а також опанувати майстер клас по БУК карвингу. 
Книга - унікальне творіння людства. Ми не можемо уявити своє життя без неї. Книги - наші постійні супутники, вони є джерелом знань для кожної людини, найкращим порадником у всіх життєвих ситуаціях. А отже, як говорив Василь Сухомлинський: "Якщо Ви хочете, щоб молодь тягнулася до знань, турбуйтеся про головні, найважливіші джерела духовної культури - бібліотеки".

Любов Демидко, завідуюча Попівською сільською бібліотекою - філіалом. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.