четвер, 1 листопада 2018 р.

Нові надходження!



          

     Читати нову книгу вдвічі приємніше. Тож знайомлю своїх читачів Біликівської сільської бібліотеки з чудовою новою художньою літературою.
     Для молодшого та старшого шкільного віку отримали три дуже гарні книги. Розпочинаємо знайомство.


    Ліндгрен Астрід Пеппі Довгапанчоха напевно багато дітей з нею знайомі. Але ці пригоди неймовірні, чудове художнє зображення. Про дівчинку, для якої затісні будь-які рамки, - фантазерка, бунтарка, жартівниця. Неймовірно сильна. Неймовірно щедра. І трішечки самотня. Хочеш подружитися з нею? Тоді розгорни мерщій книжку і поринь у пригоди Пеппі Довгапанчохи – доньки капітана, який став найсправжнісіньким королем.
    Ця книга Василя Сухомлинського «Вогнегривий коник» - збірка мудрих і повчальних казок, оповідань, притч, новел, написаних для дітей і дорослих. Кожна казка, кожне оповідання показують читачам неповторну красу природи, магічну силу доброти і чуйності у взаєминах між людьми, пробуджують у нас бажання захистити слабшого, допомогти старшим.
    Григір Тютюнник і його повість «Климко», цю низку оповідань, а також казок, включених до цієї збірки, по праву можна назвати маленькими шедеврами. Де зі сторінок книги постають багато персонажів. Письменник змальовує правдиву картину життя того часу. Герої творів Григора Тютюнника стають нам до болю рідними і залишаються в серці на все життя.
     Адамс Річард «Небезпечні мандри» - найзнаменитіший роман сучасного англійського письменника в жанрі героїчного фентезі. Автор описує пригоди кількох відчайдухів  - молодих диких кролів, які рятуючись покинули свою домівку в пошуках ліпшої долі. Кожна мить для них сповнена небезпек, і нікому невідомо, чи досягнуть вони заповітної мети.
    Канг Хан «Вегетаріанка» - жанр роману південно-корейської письменниці балансує між домашнім трилером, притчею про трансформацію і деревофільною медитацією, а оповідь ведеться від імені нікчемного чоловіка героїні, який працює в офісі, одержимого свояка-художника і заклопотаної старшої сестри. Ці герої працюють відчувають муки творчості, облаштовують власне життя, а от сама Джінг-хай припиняє робити будь-що взагалі.
    Мирослав Дочинець «Синій зошит» - крихти одкровень, спостережень, зауваг і мудрих приписів, «кристали днів світящих» чоловіка великого вродженого обдарування і світотворчого вишколу, якого називали «незнищенним стариком», карпатським Сократом, Вічником і Світованом. За сто літ він світ перейшов уздовж і впоперек, торуючи дорогу до самого себе. Ці записи – те, що не ввійшло ні до Заповітів, ні до Сповіді на перевалі духу, ні до Штудій під небесним шатром.
   Ричард Бах «Джонатан Лівінгстон, Мартин». Це історія для тих, хто розуміє: не можна все життя тягнутися по чужих слідах, бо існують і зовсім інші – вищі – життєві шляхи. Ця історія для тих, хто хоче літати. Ця маленька казка – нагадування, що кожному з нас дано свободу любити, свободу обирати, як прожити своє життя.
   Мартін Джордж Р. Р. «Гра престолів»- фантастична сага «Пісня льоду й полум’я» давно завоювала серця читачів у всьому світі. Перша книга це захопливий світ Сімох Королівств, де літо і зима тривають по кілька років, з півночі наступають загадкові й моторошні вороги, а вельможні родини ведуть ненастанну війну за престол.
    Мартін Джордж Р. Р. «Буря мечів» - це історія братовбивчої Війни п’ятьох королів на тлі страшної загрози для всього людства, яка вже насувається з-за Стіни.
     Мартін Джордж Р. Р. «Бенкет круків» - це перший крок до примирення у роздертому чварами королівстві, з руїн якого постають  нові хисткі союзи й альянси, та поки переможці плетуть небезпечні інтриги, їх може зненацька заскочити  справжній ворог.
      Запрошую до нас в бібліотеку отримати масу задоволення від гарних книг.
 
                      Наталія Ганженко, бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки-філіалу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.