вівторок, 30 березня 2021 р.

Увага! Нове краєзнавче видання у Дібрівській сільській бібліотеці



Дарування книг у бібліотеку — це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення фонду. Дарунки книг у бібліотеку — це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. А факт надходження дарів у бібліотеку — це показник престижу бібліотеки, її місця у суспільному житті. Дібрівська сільська бібліотека Миргородської міської територіальної громади  щиро вдячна за книгу, отриману в дар бібліотеці від її постійного читача, книголюба, людини з великим світоглядом та жагою знань Миколи Олексійовича Ладика. Висловлюємо свою подяку за внесок у формування фонду бібліотеки. Враховуючи те, що значно зріс інтерес користувачів до історичних , краєзнавчих подій минулого і сьогодення,  бібліотекар Дібрівської книгозбірні висловлює неабику вдячність своєму користувачу, адже саме фотоальбам ПОЛТАВА Жива історія  

 стане в нагоді  краєзнавцям села, вчителям та дітям, всім хто любить та цікавиться історією свого краю. Це надзвичайно красиве , багато ілюстроване видання, безліч фотографій.

Я  впевнена– краєзнавчий фотоальбом стане  важливою частинкою фонду нашої бібліотеки, допоможе у відродженні культури та духовному зростанні і обов’язково знайде свого читача.

Нова книга – це завжди свято для бібліотекаря та й для широкого читацького загалу. Запрошую, після карантинних обмежень, до Дібрівської бібліотеки на знайомство з новою книгою!

Людмила Супруненко, бібліотекар Дібрівської сільської бібліотеки



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.