неділя, 28 березня 2021 р.

Книжок країна чарівна чекає на гостини


 

                                                               Тиждень читання дитячого
                                                               В березні ми відкриваємо,
                                                               Книжку, хвилюючись трішки,
                                                               Палко зі святом вітаємо.
                                                               Бібліотеки чекають
                                                               Друзів своїх, читачів,
                                                               Стежку до знань відкривають,
                                                               Безліч даруючи див…

Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне і довгоочікуване свято — Всеукраїнський тиждень дитячого читання – час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття, свято тих, хто творить книгу, і тих, хто любить читати, дні веселих пригод і літературних відкриттів. Серед безлічі книжок - давніх та сучасних, серйозних та веселих - найкращі написані для дітей. Дитяча книга – це сонячний зайчик, бо є світлою і радісною.                                             До Всеукраїнського тижня дитячої книги бібліотекр підготувала віртуальну мандрівку «Розмаїття книжкових виставок в Єрківській сільській бібліотеці».                                           

  Юні користувачі бібліотеки  прийняли участь в фото вернісажі «Якщо читає дитина, країна буде вільна і єдина». Діти познайомили зі свої улюбленими  книгами з домашньої колекції.                                                                 






      Ритм життя сучасних людей настільки стрімкий, що інколи буває важко знайти вільний час для читання. Так, звичайно, не потрібно відмовлятися від усіх благ цивілізації: від комп’ютерів, телефонів, планшетів, ноутбуків та нових віянь техніки, адже вони нам приносять користь. Та варто пам’ятати про книгу, яка дарує нам моральне задоволення та істинні хвилини щастя. Тож нехай книги входять у кожен дім. Шануйте й бережіть її, Величність Книгу! І тоді весь розум, мудрість і людська доброта перейдуть до вас через книги.                                                           По закінченню карантинних обмежень, на юних читачів та їх батьків, в Єрківській сільській бібліотеці очікує цикл цікавих книжково – ілюстрованих виставок. Тож, обов’язково завітайте до бібліотеки та виберіть собі книгу за вподобаннями





Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.