понеділок, 15 березня 2021 р.

Українські добровольці-це символ героїзму, патріотизму, відваги

 


     В Україні 14 березня відзначається День українського добровольця. Його встановлено рішенням Верховної Ради від 17 січня 2017 року з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

З метою вшанування всіх добровольців в Кибинській сільській бібліотеці оформлена книжкова викладка "Добровольчі батальйони". Саме завдяки добровольцям--їхній мужності, відданості національним інтересам і щирому патріотизму вдалося зупинити російського агресора та дати змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію. Українські добровольці стали гордістю українського народу.

"Вони були першими, хто став на захист держави, коли ворог прийшов на нашу землю. Українські добровольці--це символ героїзму, патріотизму, відваги"


 Бібліотекар провела для користувачів історичний екскурс «Шляхами звитяги: подвиг заради майбутнього», де розповіла про історію створення Дня добровольця, презентувала книгу «Наш захисник.  Ми хочемо жити в мирі» та провела патріотичну бесіду «Правда і реальна факти про подвиг українських добровольців».

Присутні на заході схилили голови перед подвигом кожного з них.

 

Надія Глушко, бібліотекар Кибинської сільської бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.