четвер, 7 травня 2020 р.

Прочитала на карантині. Раджу вам!


  У фондах Миргородської центральної районної бібліотеки є цікава книга Ірени Карпи «Добрі новини з Аральського моря» яку я пропоную вашій увазі.
Ірена Карпаукраїнська письменниця, співачка, журналістка, телеведуча. З жовтня 2015 року — перший секретар з питань культури посольства України у Франції.
Ірена Карпа екстравагантна письменниця, яка має своєрідний стиль написання своїх творів, і це вирізняє її серед сучасних авторів
У 2019 році, після тривалої паузи, Карпа представила свій новий роман «Добрі новини з Аральського моря». Книга була представлена на IX Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал».  Видавництво «Книголав» назвав роман Карпи, самою популярною книгою фестивалю.
Карпа І. Добрі новини з Аральського моря: роман / Ірена Карпа. — Київ : Книголав, 2019. — 592 с.

           Якщо бажаєте зануритися в атмосферу справжньої Франції, емоційного Парижа з його витонченими вуличками і суворими буднями, якщо бажаєте відчути смак життя української жінки за кордоном - то саме час відкрити книгу Ірени Карпи.
            Її головні героїні - українки, які кожна своїм не зовсім легким шляхом попали у романтичне місто Париж. Хтось тікав від свого минулого, хтось навпаки насолоджувався теперішнім. Хтось із них використовував чоловіків по повному, а хтось потерпав від деспоту. Такі різні героїні, такі різні долі, але все-одно пов'язані між собою чарівним містом, у якому кожна шукає щось своє і нове. Рита, Хлоя, Богдана і Маша - кожна з них має свою неповторну історію, але чи не кожна з цих історій відгукується з реальними прототипами нашого життя. Ідеальна жінка, що потерпає від токсичних стосунків, нереалізована співачка з порушеною психікою після фронту, колишня учасниця Фемен з бажанням слави, фатальна красуня, якій правила неписані, жіноча дружба, яка буває й щирою, і фальшивою - все це і навіть трішки більше ви можете прочитати у цій книжці.

Скачати, або прочитати книгу онлайн ви можете на  таких  інтернет ресурсах:

https://www.yakaboo.ua/dobri-novini-z-aral-s-kogo-morja.html
http://www.chytomo.com/dobri-novyny-z-aralskoho-moria-vid-ireny-karpy/http://www.chytomo.com/book/dobri-novyny-z-aralskoho-moria/



Тетяна Мостова, завідувачка відділом обслуговування Миргородської ЦРБ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.