четвер, 22 лютого 2018 р.

Пам’ятаємо Героїв Небесної Сотні




    Вже не побачить батько і не зустріне мати …
    Живого сина в світі вже нема
    Ми будемо їх вічно пам`ятати
    Героям України честь і хвала!

              Такими словами Людмила Роменська розпочала годину вшанування Героїв Небесної Сотні "Гірко плаче Україна за своїми синами" в Єрківській сільській бібліотеці. 



Бібліотекар розповіла присутнім про перших Героїв Небесної Сотні – Сергія Нігояна, Юрія Вербицького, Михайла Жизневського, Романа Сеника та нашого земляка, патріота України Василя Третецького, який був одним із організаторів Євромайдану у Миргороді, надавав активну допомогу майданівцям у Києві. Він захоплювався Героями Небесної Сотні і сам приєднався до них. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять славних Героїв Небесної Сотні. Бурю емоцій та хвилювань у користувачів визвав перегляд презентації «Небесна Сотня поіменно».  А також всі бажаючі мають змогу ознайомитися з інформаційною виставкою «Хто загинув за Вкраїну, буде жити у віках». 
   
                                                       
       Події на Майдані та на Східному фронті проявили вражаючу незламність, патріотизм та хоробрість українських захисників, які ціною свого здоров’я і життя боронять від агресора незалежність та цілісність нашої країни.

  Людмила Роменська, бібліотекар І категорії  Єрківської сільської бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.