понеділок, 12 лютого 2018 р.

Мандруємо разом з Жуль Верном



                
  "... Мої читачі… є моїми пасажирами,
     і мій обов’язок - дбати про те,
    щоб вони повернулися з плавання задоволеними…"  
                                                          Жуль Верн.
             Герої Жуля Верна завжди подорожують, здійснюють географічні відкриття, випереджаючи справжні.  Вони створюють швидкохідні машини, підводні й повітряні кораблі, досліджують вулкани та глибини морів, проникають у недоступні нетрі, відкривають нові землі.  Увесь світ слугує їм майстернею для експериментів. Де б вони не були, скрізь їхня лабораторія, вони працюють, діють, сперечаються, впроваджують у дійсність свої зухвалі мрії.       
            То хто ж він був такий цей таємничий Жуль Верн? А на це питання можна було почути  відповідь у Біликівській сільській бібліотеці, де бібліотекар, спільно з працівниками сільського Будинку культури, провели літературно- поетичну годину, що була підготовлена до 190-річчя від дня народження поета. На масовому заході діти виявили бажання ознайомитися з твором «Діти капітана Гранта» та «П`ятнадцятирічним капітаном», які в майбутньому стануть їм у пригоді на уроках зарубіжної літератури. Серед його творів "П’ятнадцятирічний капітан» "Незвичайні подорожі", "П'ять тижнів на повітряній кулі", "Подорож до центра Землі", "Таємничий острів", "Діти капітана Гранта", "Двадцять тисяч льє під водою", "Навколо світу за 80 днів", читачі ніби насправді переживають все що відбувається в книзі. В приміщенні бібліотеки організована виставка- огляд «По слідах героїв Верна», яка знайомить читачів з найкращими його творами та біографією. Нині  він -  один із найулюбленіших відомих зарубіжних письменників.
            Завітайте до нашої бібліотеки і ознайомтеся з творчістю великого і невтомного письменника-мандрівника і фантаста Жуля Верна.
               Наталія Ганженко,  бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.