вівторок, 26 листопада 2013 р.

Благословенна праця хлібороба



   Саме восени ми святкуємо одне з найважливіших свят нашої країни – День працівника сільського господарства.
         Хлібороб – одна з найдавніших професій людства, яка залишається чи не найголовнішою і в наш час. Давно, ще з глибини віків, так уже склалося на Україні, що хліб в оселі – це достаток і впевненість у завтрашньому дні.
        Шанували справжніх господарів землі в Шахворостівському сільському Будинку культури. Свято відкрилося показом краєвидів рідного села, привітних і усміхнених, незважаючи на щоденну важку працю його жителів. Ці фото зробила депутат Шахворостівської сільської ради Онопрієнко Людмила.
       Зі святом працівників сільського господарства привітала виконуюча обов’язки сільського голови Марюта Валентина Миколаївна і висловила велику вдячність людям, які пов’язали свої долі з сільським господарством.
       Концертну програму відкрила талановита солістка Анастасія Зуй піснею «Рідна моя земля». Невтомним трударям частку своєї творчої душі подарували сестри Саміра та Ельміра Аббасови, виконавши пісні «Батьківський поріг», «Сад молодий».
      Чудовим співом порадували односельців солісти Любов Дворник, Світлана Хукало, брати Ромео та Микола Стенги.  Бурхливі оплески залу лунали на адресу Криворучко Івана, Білоброва Володимира, Маляренка Валентина за виконані чудові пісні та  інструментальну композицію. Дуже сподобався всім присутнім танець у виконанні Даші Назаренко, Насті Харченко, Насті Онопрієнко, Ельміри та Саміри Аббасових, Максима Челембія.
       До дня працівника сільського господарства бібліотекарем Наталією Шовкопляс була організована виставка « В обєктиві рідне село» та перегляд літератури «Хвала рукам, що пахнуть хлібом».
        Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ниви, хай втілюються в життя плани, задуми та сподівання працівників села. Хай ваша віддана праця служить на користь державі, на благо України!
Наталія Шовкопляс, бібліотекар Шахворостівської сільської бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.