пʼятницю, 1 листопада 2013 р.

Рятівник – професія мужніх




          Коли все навколо горить
 І стихія лютує так страшно,
                                                Ти повинен вогонь зупинить
                                                І життя врятувати відважно.

З давніх часів ікона «Неопалима купина» вважалася оберегом від пожеж та інших стихій. До неї сотні років зверталися люди, благаючи про допомогу, порятунок і захист. І саме з таких же причин сьогодні люди звертаються до рятувальників, які для тисяч наших співгромадян стають справжніми ангелами-охоронцями у найрізноманітніших надзвичайних ситуаціях.
Професія рятувальника – робота мужніх людей, які з честю забезпечують надійний захист життя людей від вогню та інших стихій. Вони завжди готові допомогти тим, хто найбільше потребує допомоги.
На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» бібліотеки Миргородщини спільно з Миргородським районним відділом У ДСНС України та Миргородським районним відділом освіти в рамках проекту «Бібліотеки Миргородщини презентують…» організували нову виставку дитячих творчих  робіт   «Запобігти. Врятувати. Допомогти».


  У фойє Миргородської центральної районної бібліотеки кожен бажаючий може познайомитись з малюнками творчо обдарованих дітей нашого району. Юні художники Березовець Олег, Шпак Артем, Джеха Аладдін, Каттаух Данія (Дібрівська ЗОШ І-ІІІст.), Гарбуз Катерина, Тахтаулова Вікторія, Передерій Наталія, Дерев’янко Віталій, Порох Зоряна, Бойко Діана (Ромоданівська ЗОШ І-ІІІст.), Зона Микола, Щербак Валерія, Галайда Тетяна, Катькало Ольга (В.-Обухівська ЗОШ І-ІІІст.), Марченко Владислав, Овдієнко Володимир (Кибинська ЗОШ І-ІІІст.) та Давиденко Ярина (Трудолюбівська ЗОШ І-ІІІст.) презентували свої роботи, присвячені героїчній професії рятівника.

                             Адміністрація централізованої бібліотечної системи щиро дякує всім, хто представив свої роботи на виставку та запрошують до участі в нових проектах.

         Зоя Єщенко, провідний бібліотекар районної бібліотеки для дітей

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.