четвер, 23 січня 2014 р.

Дружба з книгою – це свято




            Двері Дібрівської сільської бібліотеки завжди гостинно відкриті не лише для жителів навколишніх сіл, а й для їх гостей. Я поставила собі за мету, щоб книга з ранніх років ввійшла в життя юних односельчан, а бібліотека стала єдиним джерелом інформації для кожної сільської родини.
            Нещодавно в один із погожих зимових днів до книжкового храму завітали найменші жителі нашого села – вихованці старшої групи Дібрівського дошкільного навчального закладу «Пролісок». А привела їх до бібліотеки вихователь Ольга Володимирівна Зорінова.
            Це була не перша зустріч малят із сільським бібліотекарем, адже я часто відвідую цей дитячий заклад з метою ознайомлення його вихованців з новинками дитячої літератури. Стало традиційним також проведення для малят голосних читок та читок-бесід по різних казках . Адже саме казки супроводжують нас з ранніх років життя і є символом дитинства.
            У бібліотеці ж малята побували вперше, тому з великою цікавістю та неприхованим захопленням слухали розповідь бібліотекаря про чарівний книжковий храм – бібліотеку. Юні користувачі бібліотеки розглядали стелажі з книгами, мали змогу ознайомитися з новими, гарно ілюстрованими виданнями для дітей. Бібліотекар розповіла малятам про історію виникнення паперу, розвиток книгодрукування та значення книги у житті людини.
            Перше знайомство дітей з бібліотекою пройшло у дружній святковій атмосфері. Хочеться вірити, що воно назавжди залишить гарний спомин у дитячих серцях, а дружба з книгою та бібліотекою продовжиться надалі і триватиме все їх життя.
            Шановні жителі села та його гості, ласкаво запрошую вас до сільської бібліотеки щодня, крім неділі та понеділка, з 8 до 17 години.

Валентина Кузнєцова, бібліотекар Дібрівської сільської бібліотеки
              

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.