пʼятницю, 19 липня 2013 р.

Дружба єднає серця








Друг - це одна душа, яка живе в двох тілах.


30 липня, ми відзначаємо одне з найважливіших свят усього людства — Міжнародний день дружби між державами, культурами та всіма людьми на Землі.
Дружба - це взаєморозуміння і безкорисливість, щирість і довіра, спільні інтереси і точки дотику. Друг ніколи не залишить у біді і завжди прийде на допомогу. Позитивність дружніх відносин важко заперечити, Дружба цінувалася завжди і в усі часи.
Не дивно, що на своїй 65-й сесії Генеральна Асамблея ООН в резолюції № 65/275 від 27-го квітня 2011-го року, за даними проекту DilovaMova.com, оголосила день 30-те липня офіційним Міжнародним днем дружби.
Цей День покликаний зміцнити дружбу між народами світу, показати, що люди, їх погляди, переконання, культури хоч і дуже різні, проте рівні між собою та заслуговують поваги.
Дивлячись телевізор, читаючи книги, подорожуючи, або ж просто заходячи в Інтернет, ми знайомимося з цікавими традиціями, звичаями та досягненнями різних народів світу. Терпимість до інших націй, прагнення до пізнання різноманітних культур сприяють збереженню миру на Землі, що так важливо для щасливого майбутнього нашої планети.
Живе спілкування важливе як ніколи, воно допомагає людині не розчинитися у масі колективної свідомості, зберегти свою суть, залишитись цільною особистістю.
Наша бібліотека дорожить не лише книгами, а і своїми користувачами. Ми намагаємось зацікавлювати наших відвідувачів книжковим фондом та різноманітними виставками, культурно-масовими заходами. З нагоди
Міжнародного дня дружби в центральній районній бібліотеці відбулася година спілкування «З чого починається дружба і вміння дружити?». Бібліотекарі запросили своїх постійних відвідувачів, які вже давно стали один для одного добрими друзями. На заході читачам розповідали що таке дружба, що головне в ній, як вона цінувалася в різні епохи. Про те, як знайти справжніх друзів, допомогли присутнім поради Д.Карнеги із книги «Як придбати друзів і впливати на людей». Присутні на заході переглянули в YouTube відеоролик «Дружба в Інтернеті», а також поспілкувалися в Skype зі своїми друзями та родичами.
      Ми вітаємо всіх наших користувачів!   Бажаємо Вам всіх благ і нехай Ваша дружба ніколи не зникне! Зі святом Вас, друзі!

Тетяна Мостова  - завідуюча відділом обслуговування центральної районної бібліотеки 






Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.