четвер, 8 червня 2017 р.

Свято радості та надії




У перший день літа в багатьох країнах відзначається Міжнародний день дітей, також відомий як Міжнародний день захисту дітей. Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Саме в своїх нащадках ми хочемо бачити здійснення власних мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини та рідний край. Це одне з найстаріших міжнародних свят.


Цього року і Савинцівська сільська бібліотека разом із Савинцівським сільським будинком культури підготували свято для малечі та їх  батьків. Також, у зв’язку зі святом, депутат Верховної Ради України Олег Кулинич привітав усіх зі святом та подарував нашій малечі дитячий майданчик.

День захисту дітей – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.
Валентина Тищицька, бібліотекар Савинцівської сільської бібліотеки-філіалу

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.