четвер, 8 червня 2017 р.

Веселковий світ дитинства




«У нас єдина планета, у нас велика сім’я» - таку назву мало свято, що підготували працівники Попівської сільської бібліотеки , Попівської ЗОШ та Попівської шкільної бібліотеки. У актовій залі школи експонувалася книжкова виставка «Ми – діти твої Україно!». Про святкування в світі Міжнародного дня захисту дітей розповіла завідувач Попівської бібліотеки-філії.
 Діти брали участь у літературних вікторинах, відгадували загадки, грали в ігри. А потім шкільний бібліотекар Катерина Боюнець розповіл, присутнім на святі, про дитячого письменника Сергія Пантюка. А присутні з великим задоволенням переглянули міні-виставу по книзі цього цікавого автора «Тимко і гелготунчик Шкода». Чудові акторські здібності показали: Катя Шпак, що зіграла роль тітки Люсі, Женя Чех була неперевершеною у ролі дядька Григора, Артему Гнатику вдалася роль Тимка, Валєра Зінченко класно зіграв роль гусака Шкоди, лелеку та курочку зіграли Влада Нестеренко та Паша Горбань. В ролі хлопчаків незабутніми були брати Ребрики Артем та Станіслав. 






На святі були присутні діти з ДНЗ «Веселка», діти з пришкільного оздоровчого  табору «Буревісник». На дітей чекали солодкі подарунки, які так люб’язно допомогли придбати Попівський сільський голова Василь Ошека і господарі місцевих крамниць: «Домашній» та «У Миколи і Сашка».
 Свято закінчилося, а бібліотекар запросила всіх відвідувати сільську бібліотеку , де на дітей чекають  нові пригодницькі книги, фантастичні казки, цікаві журнали.  У бібліотеці можна поринути у віртуальний світ Інтернет та світ онлайн-ігор і спілкування, зайнятись творчістю в майстер-класах, переглянути мультфільми в бібліокінозалах,  відпочити за цікавими та інтелектуальними іграми,  взяти участь в конкурсах та розвагах.  А ще познайомитись з виставкою дитячих малюнків «Дітям – щасливе дитинство», яка буде діяти протягом літніх канікул.
Любов Демидко, завідувачка Попівською сільською бібліотекою- філіалом

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.