четвер, 15 червня 2017 р.

Хто багато читає, той і відгадає





            Нещодавно при Комишнянській ЗОШ І-ІІІ ст. у черговий час відкрив двері пришкільний табір «Сонечко». Кожного разу діти з нетерпінням чекають цієї події, адже для відпочиваючих у таборі організовуються різноманітні екскурсії, цікаві ігри та розваги. А це вдвічі приємно, тому що відбувається у колі щирих друзів і однолітків.
Крім того, діти є також частими гостями селищної бібліотеки, де на них чекають зустрічі з книгою та змістовні пізнавальні заходи.  На один із них,  екологічний круїз «Здорова природа – здорова людина», присвячений Всесвітньому дню навколишнього середовища, юні комишани завітали до бібліотеки з учителями Оксаною Олександрівною Рудич та Людмилою Володимирівною Глушко. Жвавий інтерес у дітей викликали  різноманітні бліц-вікторини: «Зелена аптека», «Смачні дари природи», «У грибному царстві», «Все про риб», «Що ти знаєш про тварин?», «Пернаті друзі».


 А найбільш активними учасниками заходу були: Катерина Прохватило, Поліна Олійникова, Євгенія Кузьменко, Руслан Карпенко, Анатасія Ботуз, Андрій Пестич та Максим Прикипіло.

Софія Шелевейстро, бібліотекар  Комишнянської  селищної бібліотеки-філіалу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.