пʼятницю, 25 липня 2014 р.

ПОДАРУЙ МАЛЮНОК ЗАХИСНИКОВІ






Літні канікули для дітей – це можливість не тільки добре відпочити, досхочу накупатися в річці, поспілкуватися з друзями, почитати літературу, а ще й зробити гарну справу.
«Подаруй малюнок захисникові» - таку акцію провела районна бібліотека для дітей 24 липня. З раннього ранку і до самого вечора читачі різного віку – від дошкільнят і до дев’ятикласників - зосереджено малювали для воїнів. На більшості дитячих малюнків зображені синьо-жовтий прапор, герб України, танки, літаки, є навіть зелені чоловічки та Путін. Роботи містять і теплі слова на адресу військовослужбовців та слова віри в перемогу.
Малювати війну, як і грати в неї, - це заняття здебільшого для хлопчаків. Та на думку майже всіх, хто мав змогу споглядати дитячі роботи, найкращою була робота Світлани Холупової. З цим погодились і всі учасники акції – Пустові Віталій і Юля, Горпиненко Карина, Данніков Денис, Заліський Володя, Риндак Ігор, Макеров Віталій, Ражик Коля та Вадим, Бобир Діма, Нємченко Женя, Янковий Даня, Кіченко Антон, Руденко Владислав, Вешторт Ярослав.
Оригінали малюнків з допомогою волонтерів передані військовослужбовцям підрозділів, які виконують завдання в рамках АТО. А нам, працівникам бібліотеки та всім читачам, яким не пощастило взяти участь в акції, на спомин залишились фото робіт юних художників та моменти творчого натхнення.



Валентина Зінченко, заступник директора Миргородської централізованої бібліотечної системи

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.