четвер, 3 жовтня 2013 р.

ЗАХОДИ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ДНЯ ВЕТЕРАНА




За ініціативою ООН 1 жовтня в усьому світі відзначається як Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні також і День ветерана.
У рамках відзначення цих дат та з метою реалізації ініціатив Президента України щодо підвищення соціального захисту найбільш уразливих верств населення голова райдержадміністрації О.Волошко та перший заступник голови райдержадміністрації М.Григоренко відвідали підопічних стаціонарних відділень смт Комишня та с.Петрівці Миргородського районного територіального центру та вручили їм подарунки.
У спілкуванні з мешканцями стаціонарного відділення Олександр Волошко наголосив, що турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства. Реалізація у нинішньому році соціальних ініціатив Президента України та програм вже дала змогу підвищити пенсії мільйонам людей похилого віку, інвалідам війни та учасникам бойових дій, грошові допомоги ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань, страхові виплати потерпілим на виробництві. Також удосконалено порядок отримання житлових субсидій та забезпечення санаторно-курортним лікуванням наших заслужених громадян. Влада й надалі буде проводити послідовну політику щодо підвищення стандартів життя представників старшого покоління.
Очільники району ознайомилися з станом готовності закладів до роботи в осінньо-зимовий період та соціальним обслуговуванням мешканців закладів.
З нагоди відзначення Дня ветерана у стаціонарному відділенні с. Петрівці відбувся урочистий захід для людей похилого віку «Тепло душі даруймо ветеранам», організований майстрами художньої самодіяльності місцевого будинку культури та школярами.
Клуб «Веселка», відділення соціально-побутової адаптації, організований спільно з Комишнянською селищною бібліотекою, провів захід «Пристань добра, радості, надії» у стаціонарному відділенні смт.Комишня.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.