понеділок, 7 червня 2021 р.

Літо в бібліотеці!

 



      


 
 Літні канікули дарують  багато вільного часу для розвитку , розваг і відпочинку. Літо –це можливість помандрувати Україною і  світом, приділити більше уваги своїм рідним та близьким, поспілкуватися з друзями.

Літо-це найкраща пора для читання. Саме влітку, у кожного є можливість поринути у захоплюючий світ книги,відкрити для себе нових героїв,познайомитися з творчістю нових письменників,і найголовніше-отримати справжню насолоду від читання!

             В Кибинській сільській бібліотеці оформлено книжкову виставку-інсталяцію «Ми є діти України», 



на якій  розміщена література для дитячого читання під час канікул. Бібліотекар Кибинської сільської бібліотеки, Надія Глушко,  постійно знайомить  юних користувачів  з новинками дитячої літератури та рекомендує  книги для читання влітку. Адже книги прочитані в дитинстві, запам’ятовуються на все життя, впливають на подальший  розвиток і світосприйняття, формують певні норми поведінки. Тож в рамках програми дитячого літнього  читання, діти переглянули  відеофільми «У світі цікавого», використовували YouTube канал  «Цікава наука». Діти з задоволенням читають книги з книжково – ілюстративної виставки «Хто не любить літо, літо люблять всі». 

 




 Популярною у молодших користувачів користується  ігрова зона «Канікули на всі 100%», тут вони із задоволенням малюють, складають  пазли, квіткові композиції. На день захисту дітей проведено майстер -  клас по виготовленню аплікацій .   Панорама дитячих малюнків  та квіткова композиція були розміщені    на  вернісажі робіт юних талантів .


Літнє читання -чудовий час для покращення навичок читання у дітей.

 «Літо в бібліотеці! Шановні юні друзі! Запрошую Вас у бібліотеку на ЛІТНІ ЧИТАННЯ! Пропоную книги різної тематики, які допоможуть краще засвоїти навчальний матеріал, розширити кругозір, дадуть гарні знання про навколишній світ, багато принесуть задоволення. Приходь, відпочивай, спілкуйся з друзями!»

Надія Глушко, бібліотекар Кибинської сільської бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.