вівторок, 1 червня 2021 р.

Сяйте усмішки, сонцем зігріті. Миру і щастя всім дітям на світі!


 

 Діти – це цвіт Землі, майбутнє нашої держави і кожного з нас, найдорожчий наш скарб,безмежна радість і щастя. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в щасливе життя. Традиційно в перший день літа, 1 червня, відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості і надії. Напередодні свята Єрківська  сільська бібліотека  гостинно приймала своїх маленьких відвідувачів, які завітали на дитяче свято «Хай же мир і дружба поєднає всіх і дзвенить дитячий безтурботний сміх!». 

Бібліотекар привітала малечу зі святом побажавши дітям сонечка, тепла, посмішок, цікавих літніх канікул та незабутніх вражень.                                               

   З вітальним словом до присутніх звернулася інспектор сектору по роботі з органами самоорганізації населення Миргородської міської ради Світлана Купенко та вручила  дітям солодкі смаколики.                                                                 


                                                        



















 Цікавий та емоційний заряд енергії отримали наймолодші читачі бібліотеки під час свята. Бібліотекар разом з юними читачами підготували поетичну веселку «Ми -   твої  діти, ми - твої  квіти, ми – твої, Україно,  надія  одна». Аня Мащенко, Діма Канцібер, Аня Іващенко,  Артем Мащенко та Кіріл Квірквелія  читали свої улюблені вірші.





Веселого настрою юним відвідувачам додала  цікава  розважально - ігрова програма «Світлішає на світі, коли радіють діти»  та літературна вікторина «З якої це казки».  Діти танцювали, відгадували загадки та всі разом взяли участь у вернісажі дитячої творчості.
















































Книжкові виставки: «Здрастуй літо! Теплим сонечком зігріте» «Книжкове літо: день за днем», та «Бабусина світлиця для Тані та Гриця» стали яскравим відкриттям літніх читань. Діти із задоволенням розглянули нові книги та пообіцяли протягом літа якомога більше читати. 















































А яскраві плакати, які виготовила провідний методист публічної бібліотеки ім. Давида Гурамішвілі  Наталія Семенюта чудово доповнили святково прикрашену бібліотеку.






















Приємно, що діти отримали море задоволення і незабутніх вражень. Було багато радісних посмішок, протягом всього заходу панувала атмосфера гарного настрою.








































Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.