понеділок, 14 червня 2021 р.

Аншлаг на грядці та в саду

 


Ось і прийшло до нас дивовижне та тепле літечко, коли ми з Вами  піклуємося своїм городом, вирощуємо та милуємося квітами, запасаємося на зиму консервацією, куштуємо свіжі яблука, малину, полуницю, вишню, сливи та смородину. Влітку ми завжди щось будуємо, саджаємо, городимо, копаємо.

Тож, саме для таких користувачів в Кибинській сільській бібліотеці організовано книжкову виставку – шлягер «Аншлаг на грядці та в саду», бібліотекар рекомендує літературу на допомогу  городникам у розділі: «Щоб бути з урожаєм», для любителів квітів література підібрана у розділі: «Милує око різнобарв’я квітів». А які цікаві та смачні рецепти рекомендують читачі та бібліотекар у розділі: «Рецепти від умілої господині». Хто захоплюється домашніми тваринами, саме Вам, допоможе література, що рекомендується у розділі : «Домашня ферма».

Отже, ця виставка саме для вас. Сподіваюсь, що ви дізнаєтесь про всі хитрощі садівництва, квітникарства і ваша садиба  засяє новими барвами. І якщо, читаючи ці книги, ви відчуєте приплив сил, бажання творити, щось перепланувати в домі, освоїти вирощування нових садових культур, квітів, нових рецептів - отже, бібліотекар  досягла мети!

 

Приємного вам читання та вдалого врожаю!

 

Надія Глушко, бібліотекар Кибинської сільської бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.