середа, 9 червня 2021 р.

Читай зі мною, читай краще мене

 



Книга – одне з найбільших чудес, створеною людиною. З тих пір, як люди навчилися писати, свою всю мудрість вони довірили книгам. Книги відкривають нам світ, допомагають уявити минуле, заглянути в майбутнє. Скільки книг треба прочитати, щоб бути освіченим, розумним, мудрим, щоб пізнати світ? Цього ніхто не знає. Читати потрібно все життя. Вік живи, вік учись.  Читають книги навчаючись, здобуваючи знання, читають і в час відпочинку.

Саме читання під час літніх канікул-це чудовий час для покращення навичок читання.. Розпочинаються літні канікули, та в книги канікул немає. Літнє читання –чудовий час для покращення навичок читання у дітей. Любов до книги з дитинства і продовжується все життя. Гарну книжку часто читаємо багато разів і кожен раз знаходимо в ній щось нове, цікаве, вражаюче.

 В Кибинській сільській бібліотеці Миргородської міської ради підготували  своєрідну книжкову виставку   з книг, які діти найчастіше  читали, а поруч розмістили формуляри читачів, що читали книги, які представлені на книжково-ілюстративній виставці «Читай зі мною, читай краще мене» Книги, розміщені на виставці  зацікавлять користувачів своєю фантазією та реальністю .

     Книжковий вернісаж «Носикам цікавим, про всілякі справи»,

  


розкриє читачам , що читання  може доставляти  естетичну насолоду і  є невичерпним джерелом знань і інформації, що саме книга є другом і порадником. Як приготувати улюблену страву та як висадити рослину в грунт –все це розповідають нам книги.


     Заходьте! Читайте !Захоплюйтесь!.

 Надія Глушко, бібліотекар Кибинської сільської бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.