суботу, 25 квітня 2020 р.

Схилімо голови перед героями Чорнобиля.



. «Чи знаєш ти, світе, як сиво ридає полин,як тяжко.як тужно моєму народу болить…» - так писав Борис Олійник у ті дні, коли здається, аж зойкнула пригнічена земля від нечуваної наруги над собою, коли спалахнула чорна зірка Полин над Україною.
Тридцять чотири роки минуло та не дають спати людській совісті дзвони Чорнобиля. Все в них переплелося: тяжкий біль втрат, надія, що трагедія не повториться, і щира вдячність людям, що грудьми стали на захист життя.
У цей день від щирого серця хочеться подякувати учасникам ліквідації на Чорнобильській АЕС Кибинської громади: Богатиренку Володимиру Михайловичу, Боюці Олександру Володимировичу, Масичу Петру Михайловичу, Матвієнку Володимиру Івановичу, Матвієнку Василю Миколайовичу, Матвієнку Григорію Кузьмовичу, Проскурі Михайлу Андрійовичу, Ребрику Віктору Михайловичу, Шнипенку Сергію Володимировичу, Леонтьєву Михайлу Павловичу та побажати їм кріпкого здоров’я, благополуччя в родинах, сімейного затишку, достатку.
Людські серця назавжди пам’ятатимуть тих, хто пізнавши наслідки аварії на Чорнобильській АЕС, підірвали своє здоров’я і відійшли у вічність.
Це: Василенко Василь Михайлович, Марченко Микола Михайлович, Ребрик Олексій Петрович.
14 грудня 2019 року в Кибинській сільській бібліотеці відбулося відкриття тематичної зони "Учасники ліквідації на Чорнобильській АЕС по Кибинській громаді".
У зв’язку з надзвичайною ситуацією в країні світлини додаються минулих років.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.