середу, 1 квітня 2020 р.

Що читати, щоб не хворіти?




Друзі, книга яку я пропоную вашій увазі, по - моєму, повністю відповідає виклику часу. Коронавірус! Якщо порахувати скільки разів це страшне слово трапляється в інтернеті, в новинах - можна збитися  з рахунку. І звучить воно на всіх мовах світу. Людство завмерло перед загрозою пандемії ... Як уберегти свій організм від вірусів, зміцнити імунітет і нервову систему? Може секрет в правильному харчуванні? Або в певних чарівних продуктах?
 На всі ці питання відповідає всесвітньо відомий популяризатор здорового харчування, доктор медицини Майкл Грегер в книзі « Як не померти передчасно. Їжа, яка відвертає всі хвороби». Сама назва дуже красномовна! Професор стверджує, якщо людина розуміє і на практиці втілює в життя принципи здорового харчування, то вона може не лише запобігти більшості поширених недуг, а й побороти їх, якщо вже захворіла. Виявляється, навколо нас існує велика  кількість корисних речовин, про які ми навіть не здогадувалися…
З цієї книги, на радість всім любителям кави, я дізналася, що цей чудовий напій  дуже корисний для нашого організму. Позитивно впливає на печінку, психіку та мозок. Але, все повинно бути в розумних межах. Для дорослої людини трьох філіжанок на день – цілком достатньо. Одним словом – без фанатизму!!!
А чи знаєте ви, шановні наші відвідувачі,  про чудові властивості куркуми? Виявляється, що в її складі є турмерони, які  мають як протиракову, так і протизапальну дію. А що саме відбудеться з нашим організмом, якщо ми для себе улаштуємо салатний день? Що треба їсти , якщо у нас депресивний стан? Як протистояти вірусам?..
Дуже раджу прочитати світовий бестселер «Як не померти передчасно. Їжа, яка відвертає всі хвороби»! Читаємо і не хворіємо!! Всім доброго здоров’я!!!
Грегер М., Стоун Дж. «Як не померти передчасно. Їжа, яка відвертає всі хвороби» / Майкл Грегор, Джин Стоун; Пер. З англ. В. Горбатька . – К.: Вид. група КМ – Букс, 2018. – 512 с.

Маргарита Каймакова, провідний бібліограф ЦРБ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.