пʼятницю, 22 лютого 2019 р.

Їхні серця б'ються на небесах

      
         Під такою назвою у Попівській сільській бібліотеці-філіалі влаштовано фото виставку до річниці подій на Майдані. Наш народ проявив найвищі якості згуртованості, щоб прийти до перемоги заради великої ідеї - боротьби за Україну, за її права. Герої Небесної сотні назавжди залишаться в наших серцях.
          Про героїзм і самопожертву борців за свободу написано і сказано багато. Їм присвячені як вірші, так і прозові твори, автори яких доклали всіх зусиль, щоб їхнє Слово було тією зброєю непокори, до яких закликали Т. Шевченко, І. Франко, Л. Українка.
           Хвилиною мовчання розпочалась патріотична година "Герої Небесної Сотні". Метою заходу стало вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні, які жертовно віддали своє життя за рідну неньку Україну, за її волю і незалежність.
Також юні читачі бібліотеки ознайомились з фото стендом "Ми сильні нашою любов'ю до України" присвяченим землякам учасникам АТО. А ще  переглянули відео ролик "Герой нашого часу", який присвячений нашому землякові, учасникові АТО Віталію Крамаренку. Ролик був підготовлений бібліотекарем на обласний дитячий конкурс електронних презентацій.
Ми віримо у світле, щасливе майбутнє України. Вічна пам'ять Героям, що в мирний час віддали своє життя за вільну, незалежну, європейську державу.
Любов Демидко, завідувачка Попівською сільською бібліотекою-філією.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.