вівторок, 5 лютого 2019 р.

День безпечного Інтернету


                                         

     Інтернет — цікавий віртуальний світ, який дозволяє нам дізнаватися багато нового, спілкуватися з людьми в різних кінцях світу, ділитися з іншими своїми захопленнями, мандрувати різними куточками нашої планети та багато іншого.

     У всесвітній День безпечного Інтернету,  а саме 5 лютого,  Біликівська сільська бібліотека – філіал провела для своїх постійних читачів медіа мандрівку "Web- перегони в бібліотеці". Відвідувачі ознайомилися з ризиками під час роботи у всесвітній мережі та методами боротьби з ними. Було проведено опитування «Чим приваблює Інтернет?»

    День безпечнішого Інтернету організовується спільною мережею Insafe/INHOPE за підтримки Европейської комісії кожного року, з метою популяризації безпечного Інтернету та більш відповідального користування онлайн технологіями та мобільними пристроями.
    День безпечного Інтернету в бібліотеці має на меті зменшення негативного впливу небажаної інформаційної продукції на відвідувачів шляхом покращення їхньої обізнаності щодо безпечного Інтернету, забезпечення відповідального використання онлайн – технологій та мобільних приладів.
              Наталія Ганженко, бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки-філіалу

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.