четвер, 18 червня 2020 р.

З ДНЕМ БАТЬКА!


У багатьох країнах світу третя неділя червня вважається Днем батька. Українці віднедавна теж долучлися до святкування Дня батька.
           Споконвіку в сім’ї батько вважається господарем. Він піклується про родину, годує та захищає її. Він навчає нас жити по закону любові і правди, не дає нам спіткнутися на життєвих дорогах, будить совість, береже від ганьби. Роль батька в сім’ї неоціненна. Тому діти повинні шанувати  свого батька. Його слово , його приклад мають бути святим обов’язком в кожній родині.
Звичайно ж, жодне свято не обходиться без подарунків. Висловити татусеві  свою любов і повагу можна словами. А подякувати за надану увагу подарунком. Хочете вибрати щось оригінальне й здивувати батька? Тоді – вперед!


            Зробіть подарунок своїми руками! Можна приготувати різні вироби, які сподобаються улюбленому татові. Наприклад, зробити картину з відбитком ніжки або ручки сина чи доньки або намалювати її. Оформити святкові гірлянди у вигляді чоловічих краваток, намалювати веселі картинки або зробити листівки своїми руками. Як варіант - виготовити та вручити медаль «Кращому татові».


 Ідеї можуть бути найрізноманітнішими, ось одну з таких ідей ви зможете почерпнути переглянувши майстер – клас, що підготувала для вас методист центральної районної бібліотеки Наталія Семенюта -  «Подарунок татусеві».


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.