середу, 6 березня 2019 р.

Покликані словом Шевченка

 

5 березня 2019 року в приміщенні Миргородського районного будинку культури відбувся районний дитячий конкурс читців поезії Тараса Григоровича Шевченка "Покликані словом Шевченка". Користувачі діти нашої бібліотеки теж приймали участь у конкурсі: Катя Шпак, Каріна Недождій, Анастасія Кириченко. Так, як це був конкурс і 27 учасників, то не так  просто було вибороти перемогу, але наші дівчатка змогли. Дипломом учасника І районного конкурсу читців нагороджена Каріна Недождій за активну участь у конкурсі та читанні вірша "Думи, мої думи".

Дипломом учасника І районного конкурсу читців та приз глядацьких симпатій отримала Анастасія Кириченко за читання вірша "Тече вода з-під явора".

Переможцем І районного конкурсу читців стала Катя Шпак, яка вдало ввійшла в образ Катерини і читала уривок з поеми "Катерина".

А ще дітям сподобалась презентація творчості юної  вінницької поетеси Олександри Бурбело, члена спілки письменників України, представленої її дідусем Володимиром Бевзем,


як приклад незламності духу, адже талановита дівчинка відійшла у вічність в свої 15 років. Її дідусь на згадку про зустріч по творчості Олександри  подарував книгу "Гармонія" для читачів Попівської сільської бібліотеки.
Для дітей і нас бібліотекарів цей захід став ще однією зустріччу з миргородськими поетесами Людмилою Шумейко та Наталією Харасайло. Їхня поезія надовго залишиться в нашій пам'яті.

Любов Демидко,     завідувач Попівської сільської бібліотеки-філії.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.