вівторок, 5 березня 2019 р.

На екскурсію до бібліотеки.


              1 березня, в перший день весни, до Попівської сільської бібліотеки завітали учні 1 класу Попівської ЗОШ І-ІІІ ст. з педагогом організатором Ошийко Зоєю (класний керівник Баштова Ніна) на пізнавально- оглядову екскурсію.

Дітки з великим захопленням слухали  розповідь завідувача бібліотеки Демидко Любов про бібліотеку і правильне поводження з книгою.
Першокласники з цікавістю розглядали книжкову виставку "Весняне пробудження".
Також діти ознайомились з новими надходженнями дитячих журналів: "Пізнайко", "Яблунька" і "Малятко". Їм  найбільше сподобався  журнал "Малятко", якй для нас передплачує директор ТОВ "Батьківщина-Нива" Віташ Микола.  В журналі публікуються казки, оповідання, вірші українських письменників та поетів. Гортаючи "Малятко" учням цікаві рубрики:"Калинчине віконце" про природу, "Дзвіночок" з  завданнями і загадками на розвиток мислення та, звісно ж, улюблена "Саморобка".
Весело та радісно було в цей день  у бібліотеці, діти, які побували на пізнавально-оглядовій екскурсії, мали змогу стати користувачами нашої бібліотеки. Всім дуже сподобалась цікава екскурсія, про це свідчили слова вдячності від маленьких користувачів. Тож запрошую усіх бажаючих маленьких читачів та їх батьків  до нашої бібліотеки, де кожен знайде для себе потрібну книгу.
Любов Демидко,     завідувач Попівської сільської бібліотеки-філії.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.