понеділок, 27 квітня 2015 р.

Бізнес по – жіночому





Згідно угоди про співпрацю між Полтавським обласним центром зайнятості, Полтавською спілкою жінок  «Чураївна» та Полтавською обласною універсальною науковою бібліотекою імені І.П.Котляревського,  було проведено серію вебінарів для внутрішньо переміщених осіб на базі Миргородської центральної районної бібліотеки та районної бібліотеки для дітей.

        Протягом квітня 2015 року Полтавська спілка жінок «Чураївна» проводила серію навчальних ВЕБ-семінарів в ОН-лайн режимі, спрямованих на започаткування власної справи для:
- безробітних громадян, які перебувають на обліку в центрі зайнятості;
- безробітних громадян із числа внутрішньо переміщених осіб, які  перебувають на обліку в центрі зайнятості.
      ОН-ЛАЙН СЕМІНАРИ відбувалися  в бібліотеках
     Участь в цьому проекті дала можливість районним бібліотекам збільшити кількість своїх відвідувачів, включити інформацію про ці вебінари до своїх звітів про виконану роботу.
   
  З 14 квітня по 22 квітня  на базі Інтернет –центру Миргородської центральної бібліотеки спільно з МРЦЗ було організовано для представників громади миргородщини участь в обласному вебінарі «Від бізнес-ідеї до власної справи». З використанням мультимедійного  обладнання  для 15 учасників навчання було проведено он-лайн тренінги на тему : «Шлях до успіху в підпрємництві», «Форми бізнесу та вибір організаційно-правової форми  діяльності фізосіб підприємців», «Як отримати гроші для початку бізнесу?», «Вибір підприємницької ідеї для майбутнього бізнесу».

 Учасники тренінгу на чолі з спеціалістом Миргородського центру зайнятості Чухій Юрієм Анатолієвичем  відвідали всі ОН-ЛАЙН СЕМІНАРИ  вони висловили щиру подяку всім організаторам цього цікавого і пізнавального  заходу. Адже до вебінарів були залучені викладачі провідних ВИШів м.Полтави. Їх проводили найкращі тренери ПДДА та університету економіки та бізнесу.
Жінки-переселенці, що проживають на території Миргородщини , отримали унікальний шанс відкрити власну справу. Завдяки новому проекту жінки, які не змогли знайти роботу на новому місці, зможуть піти шляхом самозайнятості.



Ніна Бер’якіна, директор Миргородської централізованої бібліотечної системи

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.