четвер, 20 липня 2023 р.

КОНЦЕРТ У ЄРКАХ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ «СИЛА УКРАЇНИ В ЄДНОСТІ РОДИНИ»

В нелегкий для України час, коли весь світ єднається у відчайдушній боротьбі з росією, небайдужі громадяни роблять все, щоб хоч трішки допомогти своїм захисникам. Адже відомо, що у зоні бойових дій воює не тільки зброя - воює український дух, який неможливо здолати! Саме активна громадська позиція, небайдужих людей додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Доки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців.

Цими днями Єрківською сільською бібліотекою, був організований (вже вкотре) благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України: «Сила України в єдності родини». Неймовірно гарне свято організоване Людмилою Роменською – бібліотекарем Єрківської бібліотеки з допомогою фольклорного ансамблю «Єрківчанка» (Г. Байдіна, Т. Чоботаренко, Г. Баришполець, Т. Джунь, Г.Ступка, М. Канцібер, Н. Крицька); гурту «Мелодія душі» (В. Баришполець, О. Канцібер, Н. Любченко, С. Данилевський, В. Баришполець), ведучої Т. Роменської та В. Єлізарової, а також при активній підтримці відділу культури та Міського будинку культури Миргородської міської ради, не залишило байдужим нікого. Теплі щемні та щирі слова пісень, загальна емоційна аура, енергетика, знайомі всім пісні та прем’єрні виконання, принесли присутнім море задоволення і нікого не залишили байдужим.

Ну і звичайно ж це була неймовірно потрібна справа: Єрківчани та гості села, які були на концерті загальними зусиллями зібрали для потреб ЗСУ 25 712 грн. Організатори безмежно дякують всім і кожному хто долучався до цієї важливої акції. Особливою увагою хотілося б відмітити підприємців: Супруна В.Г. (ФОП Супрун), Супруна П. В. (Фермерське господарство "Супрун"), П'ятька А.І. (СТОВ Славутич) та щиро подякувати їм за допомогу.

Світ тримається на небайдужих, чуйних людях, не здатних пройти повз, завжди готових допомогти і надати підтримку.   Ваша допомога надзвичайно цінна і ніколи не буде забута.

Ми ж чекаємо наступних концертів та віримо у перемогу.

P.S. Виручені на концерті кошти вже передані ЗСУ




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.