пʼятниця, 14 травня 2021 р.

Європа багатолика, єдина, близька, велика




В третю суботу травня в  Україні щорічно відзначається День Європи. Це прекрасна нагода засвідчити прагнення України жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи.                                                              З метою розширення знань про європейські країни, ознайомленням з укладом життя, традиціями та обрядами, чудовими європейськими краєвидами в Єрківській сільській бібліотеці організована інформаційна експозиція «Європейське розмаїття: спадщина та цінності» яка зацікавила відвідувачів бібліотеки.















Для користувачів бібліотекар підготувала виставку – знайомство «Літературними стежками Європи», яка відображає багатожанрову літературу країн Європи,  а юних користувачів знайомить з цікавою дитячою літературою.














Багато нового та загадкового побачили користувачі з віртуальної мандрівки «Відкрий Європу для себе». Вони здійснили подорож по країнах Європейського Союзу, та побували в Англії, Іспанії, Франції, Італії, Греції, ознайомились з видатними пам'ятками культури.                                                                 

Тож, запрошую відвідати Єрківську сільську бібліотеку та поринути в цікавий інформаційний європейський світ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.