пʼятницю, 4 вересня 2020 р.

Навчаємось, розвиваємось, рухаємось…




Ось і добігло кінця моє двотижневе навчання в Х Всеукраїнській онлайн - школі бібліотечного журналіста, яке було реалізовано в рамках проекту «Бібліотечний інтерактив: цифрові інструменти для освіти та саморозвитку» за підтримки House of Europe (Дім Європи) — програми, що фінансується Європейським Союзом: https://houseofeurope.org.ua.
         З 25 серпня по 4 вересня кращі фахівці Харківської державної наукової бібліотеки імені В.Г. Короленка , Харківської філії (УБА) навчали нас сучасним методам і прийомам просування бібліотеки на інстаграм  платформі. Сказати, що було цікаво – це не сказати нічого. В процесі навчання я дізналася: в яких техніках краще робити фото, відео, рекламу; якими програмами для редагування краще користуватися, і саме головне -  як зробити пост так, щоб зацікавити наших відвідувачів і потенціальних користувачів бібліотеки.


 Я дуже рада з того приводу, що попала в коло тих 60 обраних щасливчиків які отримали можливість навчатися. І звичайно готова застосовувати свої знання на практиці!



                                                     Маргарита Каймакова, провідний бібліограф ЦРБ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.