понеділок, 14 вересня 2020 р.

Здоровий спосіб життя, як складова загальної культури!


     12 вересня ми відзначаємо День фізичної культури і спорту!
     Спорт об’єднує нас навколо позитивних цінностей і сприяє зміцненню культурі. Історія спорту свідчить про те, що він здатен руйнувати стереотипи, ініціювати і посилювати рух за права і гідність кожної людини, привертаючи до них увагу всього світу.
      Спорт – невід’ємна складова людського життя. Для когось це професія, для когось спосіб життя, а для когось розвага. Змагання, гра,  активний відпочинок, численні інтелектуальні вправи, досягнення кращих результатів, тренування фізичних та інших навичок, ось лише невеликий перелік тих видів діяльності, які включає в себе це широке поняття. І не дивлячись на максимальний накал зусиль і емоцій, які іноді додаються при занятті спортом, однозначно одне - це абсолютно мирний процес. Він сприяє розвитку і є життєствердним в усіх відношеннях.
      Біликівська сільська бібліотека філіал спільно з працівниками будинку культури для своїх відвідувачів провели олімпійський урок «Здоровий спосіб життя, як складова загальної культури!». Відвідувачі мали змогу ознайомитися з книжковою виставкою «Обирай спорт! Обирай рух! Обирай життя!»
     Спорт на благо миру та розвитку - ключове формулювання цієї міжнародної події, яке підкреслює важливість і необхідність цього виду загальнолюдської діяльності для всіх нас, для суспільства, держави. Здоровий спосіб життя, фізична і інтелектуальна активність є запорукою нашого загального процвітання і благополуччя. З святом Вас!
      З Міжнародним днем фізичної культури і спорту!
                                                                       Наталія Ганженко.
                                  Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.