пʼятницю, 11 травня 2018 р.

Доки пам’ятаємо – живемо!


Друга світова війна – свідчення прояву патріотизму, великих чеснот воїнів-українців, що боролися проти нацизму. Ціною незчисленних утрат вони змогли захистити свій дім і свою Батьківщину. Жива пам’ять про такі події є застереженням для будь-якої країни, наочним аргументом на користь збереження незалежності, громадянського миру, єдності та злагоди у суспільстві. А ми пам’ятаємо стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім'я перемоги над фашизмом.
 Щороку свято 9 травня служитиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі!


Тому, не випадково ,саме в цей день у будинку престарілих села Петрівці відбулося свято для  ветеранів  та дітей війни , які залишились в живих після другої світової. З великою радістю вони  приймали вітання від   молодших  жителів  села, учнів Петрівцівської ЗОШ,  та сільського бібліотекаря. 



Ще напередодні свята діти старанно готувалися до цієї зустрічі, вони малювали малюнки в дарунок дідусям та бабусям, що проживають у будинку престарілих, готували невеличкі сувеніри, вчили для них віршики.



 А бібліотекар підготувала цікаву бесіду «Знов білим цвітом вкрилися сади, і знов приходить свято Перемоги».
Зустріч відбулася в щирій, теплій, дружній атмосфері. Діти та бібліотекар побажали стареньким здоров’я, миру, благополуччя і життєвих гараздів.
Юлія Костенко , бібліотекар Петрівцівської сільської бібліотеки-філіалу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.