пʼятницю, 26 травня 2017 р.

У нашій родині весело нині!



Усе, що є найкраще у дитини:
Її талант, культура, доброта -
Від тата й мами йде і від родини - Незаперечна істина свята.







В цьому ще раз переконались учасники родинного свята «У нашій родині весело нині!», що відбулося в Миргородській районній бібліотеці для дітей. Адже справжня родина – це та, в якій дитина росте в атмосфері любові, ласки, доброти, турботи, уваги… Тоді всі щасливі, бо там не буває проблем, а коли вони виникають, то в дружній сім’ї легко долаються.
Саме така атмосфера – святкова, наповнена позитивними емоціями – панувала цього вихідного дня в бібліотеці. На деякий час наші читачі та їх батьки перетворились в ровесників. Мами із зав’язаними очима впізнавали своїх дітей та відгадували літературні загадки, а сильні, сміливі, рішучі, надійні та лагідні татусі демонстрували, що вони вміють не тільки виховувати своїх дітей, а й правильно розпоряджатись сімейним бюджетом. Діти ж з ентузіазмом показали всім присутнім, хто з батьків які справи виконує вдома. А ще вони приготували сюрприз для своїх неньок – намалювали їхні портрети. Хоч і не зовсім легко було мамам себе впізнати, та роботами доньок і синочків матусі залишились задоволені.
Кульмінацією ж свята стала казка «Теремок», ролі якої виконували батьки, а діти насолоджувались виставою та визначали, чия мама була кращою акторкою.
 «Все купиш, лише татка і мами — ні!» - так говорить народна мудрість, так вважають і всі учасники свята. Тому цінуймо свою сім’ю, свою родину, нехай завжди родинний вогник манить вас у батьківську оселю.

           Зоя Єщенко, провідний бібліотекар районної бібліотеки для дітей

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.