середу, 1 березня 2017 р.

ВІДКРИТТЯ ІНТЕРНЕТ – ЦЕНТРУ ПРИ ШАХВОРОСТІВСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ - ФІЛІАЛІ





Доступ до інтернет-ресурсів – послуга, яка вже стала необхідністю для багатьох мешканців нашого району. Користувачами інтернет-мережі тепер є і жителі Шахворостівської громади.
28-го лютого святкові урочистості відбулись у селі  Шахворостівка. В цей день мешканці села завітали до бібліотеки, щоб розділити радість події – відкриття інтернет-центру в сільській книгозбірні.
            В організації доступу до інтернету в Шахворостівській бібліотеці сприяли голова Миргородської РДА Юрій Миколайович Коваленко та депутатський корпус районної ради на чолі з головою ради Ленідом Миколайовичем Яриничем.
            Наталія Шовкопляс –відкриваючи урочини, з хвилюванням назвала цей день найбільш пам’ятним у житті свого  села.

          Урочисте відкриття бібліотечного інтернет-центру у Шахворостівці відбулось з участю сельчан і гостей.
            До присутніх з вітальним словом звернувся заступник голови Миргородської РДА Олександр Васильович Гуржій. Він сказав, що сьогодні бажаючі користуватись новітніми інформаційними технологіями –це не тільки учні, молодь, але й дорослі люди, особи поважного віку, які саме у бібліотеці, при допомозі бібліотечного працівника можуть задовільнити свої інформаційні запити і потреби. Бібліотекар допоможе їм отримувати потрібну інформацію не тільки з інтернету, але й з книг і преси. 
   

                                 А  начальник відділу культури і архіву Миргородської РДА Наталія Халдай передала в дарунок бібліотеці підбірку краєзнавчої літератури і висловила сподівання, що такі події відбудуться незабаром й в інших селах нашого району. 


            Директор Миргородської ЦБС Ніна Бер'якіна  привітала жителів Шахворостівки з радісною подією, наголосивши на важливості інформаційного збагачення і бажала усім бути причетними до творення життєво-важливих справ у майбутньому. 


Завжди дбає про покращення матеріального добробуту села сільський голова  Валентина Марюта. Вона і добрим словом, і ділом підтримує заклади культури свого села. Тому і підключення бібліотеки до інтернету стало важливою подією для нашої громади, - сказала Валентина Миколаївна.


Прийшла привітати свою бібліотеку з такою подією і постійна користувачка бібліотеки, учасниця багатьох обласних та районних конкурсів , переможець обласного дитячого конкурсу «Читати – це класно! Читати – це круто!» Дар’я Назаренко.
Юні аматори та учасники художньої самодіяльності подарували шахворітчанам розмаїту концертну програму. Звучали пісні у виконанні учасниці художньої самодіяльності Люби Дворник, директора будинку культури Валентина Маляренка, учениці 11 – го класу Трудолюбівської ЗОШ  Саміри Аббасової та  Анастасії Зуй. З роллю помічника ведучої -  Інтернета, вдало впорався учень 7-го класу, користувач бібліотеки Анатолій Щарбань. А учні 5-го класу Вадим Омеляненко та Артем Ріпка зіграли роль смайликів. 


Після завершення урочин ,присутні ще довго не розходились до своїх домівок, затримались у сільській бібліотеці.

Наталія Шовкопляс, бібліотекар І категорії Шахворостівської сільської бібліотеки - філіалу

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.