четвер, 29 липня 2021 р.

Подаруй бібліотеці книжку

 



Здійснюйте добро, поки ви існуєте!  (Дені Дідро )

 

Чи хтось буде заперечувати, що хороша бібліотека є книжковим відображенням Всесвіту?! Мабуть, ні. Поки живе бібліотека – живе народ, адже вона – скарбниця всіх багатств духу людського. Книга здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником.  У гарній книзі можна знайти однодумців, з нею можна гарно провести вечір, не почуватися одиноким. Книга – найкращий подарунок.  А коли вона подарована бібліотеці, де її прочитає не один десяток користувачів, то це найцінніший подарунок.

Дарування книг бібліотеці — це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення книжкового фонду. Дарування – це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. Факт надходження дарів у бібліотеку – показник престижу бібліотеки, її місця в суспільному житті, яскраве свідчення опікування її долею.

Читачі та бібліотекар Шахворостівської бібліотеки щиро і безмежно вдячні за подаровані книги, бо впевнені – вони стануть важливою частинкою фонду нашої бібліотеки і обов’язково знайдуть свого читача та  й просто принесуть задоволення від прочитаного.  


2021 рік для Шахворостівської сільської бібліотеки був щедрим на подарунки - за цей період бібліотеці подаровано  315 примірників видань різної тематики  - це і енциклопедії, словники, детективи , мелодрами, казки, дитячі книги для дівчаток, література краєзнавчого характеру.









Книги в бібліотеку дарували  відвідувачі, користувачі, читачі бібліотеки, наші місцеві автори, громадські діячі, жителі села.

 Дякую вам усім щиро! Бажаю міцного здоров’я, добробуту і злагоди у ваших родинах! Вірю, що зустрінемося у стінах нашої бібліотеки!   А нашим шановним користувачам, пропоную ознайомитися з інформацією про подаровані видання та обов’язково завітати до бібліотеки, аби погортати сторінки уподобаних вами книжок!

 

Наталія Шовкопляс , бібліотекар 1 категорії Шахворостівської сільської бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.