пʼятницю, 30 жовтня 2020 р.

А пам’ять священна…

 

День визволення України від німецько - фашистських загарбників - це день пам’яті, яке відзначається в Україні щорічно 28 жовтня, у день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.

        У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих воїнів визволителів та вклоняємося живим учасникам тих героїчних подій. Подвиг наших ветеранів - це еталон мужності,патріотизму, сили волі та справедливості.Ми зберігаємо правдиву історію великої перемоги нашого народу, адже це складає міцну основу для єдності майбутніх поколінь.

     В пам’ять про героїв Другої світової війни та визволення України від німецько - фашистських загарбників в селі Кибинці працівниками сільської ради та працівниками культури відбулося покладання квітів до Стели Пам’яті загиблим в Другу Світову війну. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про тих, хто віддав своє життя визволяючи свою рідну землю. 




В приміщенні Кибинської сільської бібліотеки функціонує книжкова виставка - інсталяція "Слава і безсмертя визволителів України". 










.

 На ній представлені матеріали про трагічні сторінки історії та неймовірну страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільними.

     Надія Глушко,завідувачка Кибинською сільською бібліотекою-філіал.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.